Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] gra się wyłącza

NemeziS89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy zalogowałem się do gry, wybrałem postać, kliknąłem Graj, to po znalezieniu meczu gra się wyłączyła. Próbowałem wiele razy, restartowałem system, wyłączałem antywirusa i nic. Pomocy...

Opublikowano

Reinstala nie robiłem, gra była ściągana wczoraj. Dodam, że wczoraj chodziła bez zarzutu poza koniecznością dodania do folderu pb pliku pbcl.cfg (przez lagi). Tak, wyłącza się bez żadnego komunikatu, po znalezieniu meczu pojawia się czarny ekran, następnie szary, potem znowu czarny i wywala do pulpitu (gdzieś tak w 1 sekundowych odstępach czasu). Nie wiem jak mam to inaczej opisać. Spróbuję pokombinować z netframeworkiem, ale raczej mam najnowszy, a gra chodziła wczoraj bez zarzutu.

Opublikowano

1.Win XP

2.Żadnego erroru, gra się po prostu wyłącza.

3.Tak, wszystko zainstalowane i zaktualizowane (jeszcze 2 dni temu gra działała dobrze)

Opublikowano

A i jeszcze czy używałeś różnego typu hacków lub modyfikowałeś BF ?

Jak nie to odinstaluj grę i usuń folder BF i przeczyść rejestr , żeby po prostu nie było śladu po BF i usuń PunkBuster ;-)

I po tych czynność zainstaluj grę jak to nie pomoże to już nie wiem :D

Opublikowano

Nie używałem nigdy hackow i używać nie będę :) Problem rozwiązany, dzięki zainstalowaniu jakiegoś innego frameworka i sterowników audio (myślałem, że mam najnowsze). Wkleję tutaj odpowiedź z oficjalnego forum gry, może komuś się przyda.

If you have Vista or XP then you may need to download Microsoft .net Framework 3.5SP1

link--> http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=22

Restart your computer and try again.

If this does not work then it could be a couple of other things.

- Refresh rate is set to low. <-- (Set it at 60Hz or higher)

- Unsupported Graphics card. <-- (Your graphics card needs Pixel Shader 2.0 or higher to play)

- Old graphics or audio drivers. <-- (Update your drivers)

- Interfering background processes. <-- (Close all unnecessary background programs)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...